Tarieven 2018

Particulier
De tarieven voor een individuele sessie, zijn op aanvraag. Wij werken uitsluitend met mensen die volledig gecommitteerd zijn aan hun eigen verlangen, hun eigen groei. 

U kunt een discovery sessie boeken voor € 120,00. Tijdens deze sessie brengen wij jouw blokkades en ontwikkelingspunten in beeld. Een soort routemap! Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is je diepste verlangen? Als ik jouw volledige verlangen voel en jij wilt met mij deze reis maken, dan stellen wij een persoonlijk traject samen. Maatwerk.

De discovery sessie verplicht je tot niets.  

Zakelijke coachen
Dit traject is maatwerk en is op aanvraag.  


Indien u zich niet kunt houden aan de afgesproken datum en tijd dient u dit 24 uur voor aanvang van de sessie afbellen. 

Aanvullende kosten voor ondersteunende middelen

Tijdens mijn consult test ik uit of de cliënt specifieke ondersteunende middelen nodig heeft voor het volledig loslaten van de klachten of ter versnelling van het coachtraject (hierdoor zijn vaak ook minder coachsessies benodigd). De cliënt kiest zelf over het wel of niet gebruiken hiervan. Mijn visie is dat middelen ter ondersteuning zijn, en dus qua kosten in verhouding tot de coaching dienen te zijn. Ik maak gebruik van een scala van ondersteunende middelen: o.a. Energy Stones, Lichtmeester essences, etherische oliën, kristallen, CD’s, boeken, etc. De middelen zijn specifiek voor de cliënt en wat hij of zij op dat moment nodig heeft in zijn/haar proces.