Healing & Reading

  

Healing

Een healing is een behandeling waarbij wordt gewerkt aan de klacht en de onderliggende oorzaak. Blokkades worden opgeheven en lichaam en geest worden voorzien van nieuwe energie en levenskracht. Dit werkt ontspannend, reinigend en ontgiftend.

  

Reading

Een reading is een helderziende waarnemeing die inzicht en informatie kan geven over uw spirituele ontwikkeling, uw gezondheid, de diepere oorzaak van klachten, uw relatie, gezin, kinderen, woning en bedrijf. Reading vindt alleen plaats op verzoek en met toestemming. Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan.

Foto-Reading of Afstands-healing
Een Foto-Reading op Afstands-healing wordt gedaan m.b.v. een foto en/of plattegrond, dit is een mogelijkheid als u niet naar de praktijk kunt komen. Voor kinderen kan deze manier ook prettiger zijn.

Ascension-Healing
Een Ascension-Heading is een behandeling op diep karmisch niveau, waarbij karmaknopen en karmisch weefsel opgelost worden. Door de bevrijding van oude patronen en conditioneringen ontstaat er ruimte om meer het Hoger Zelf te leven. De eigen aansluiting met de Monade (de goddelijk Vonk) en de Blauwdruk in de Aarde wo389455[1].jpgrdt hersteld. Dit draagt enorm bij het Verlichtingsproces.

Healing en Reading kunnen helpen bij lichamelijke en psychische klachten zoals hoofdpijn en migraine, rug- en nekklachten, buik- en darmklachten, spier- en gewrichtsklachten, angsten, burn-out, spanning, stress en vermoeidheid.

Tijdens de behandling kunnen ook middelen die uw proces verder ondersteunen voor u uitgetest en geadviseerd worden. Er wordt daarbij gewerkt met Energy Stones, en Lichtwesen-essences.

Artikelen & hulpmiddelen:
Toepassing Energy Stones binnen Angel Source
Lichtwesen-essences
Trek een kaartje