41. Welvaart - STERNTALER

Samenvatting: Sterntaler

helpt inzicht te krijgen in de blokkades en overtuigingen met betrekking tot het thema welvaart, rijkdom en succes en deze op te lossen. Als Goddelijk Wezen heeft de mens een aandeel in de overvloed en rijkdom van het Zijn. Door de ervaring van een tekort en afgescheiden zijn, blokkeren we echter vaak deze verbinding. Ook overtuigingen als "ik ben het niet waard", "materieel succes bindt mij aan materie", "wie spiritueel is moet arm zijn" of gelijksoortige overtuigingen, staan vaak de rijkdom en de verbinding met de oneindige rijkdom van het Zijn in de weg.
De Sterntaler-energie helpt ook geschenken te herkennen en aan te nemen. Zij versterkt de liefde tot de aarde en de materie. Uiteindelijk leidt deze kracht naar dat wat men verwezenlijken wil, wat men Úcht doen wil, tot de hartenwens.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen: Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:

De essence bevat de kracht van Michael, Melchizedek, Boom en enkele welvaart-Engelen.
Werk met positieve zinnen en affirmaties met betrekking tot het thema "rijkdom, welvaart, geld en bezit".
EÚn van de mogelijkheden is de schrijfmeditatie: je zoekt een positieve zin uit, bijvoorbeeld: "Ik heb het recht om veel geld te bezitten en in luxe en rijkdom te leven" (hoe meer buikpijn je hebt door deze zin, des te meer worden blokkades bewust).
Schrijf eerst de zin op, haal vervolgens diep adem en schrijf gedurende twee minuten (niet langer) alles op wat er in je gedachten opkomt, zonder nadenken, eenvoudigweg opschrijven. Je hoeft niet leesbaar te schrijven of goed te formuleren, het kunnen eenvoudigweg ook strepen en lijnen zijn. Voor het geval je niets meer invalt en de twee minuten nog niet om zijn, schrijf dan de positieve zin weer op. Na twee minuten breng je de essence op of nodig je de Sterntaler-energie uit, adem dan enkele keren diep in en vraag om de blokkades te transformeren en de daardoor ontstane kracht naar jou terug te laten stromen.
"Baad" je dan in aangename beelden van welvaart en welbevinden. Je kunt het briefje verbranden. Deze oefening regelmatig herhalen.

De Lichtwesen-essences zijn bij mij te bestellen.

Het kaartje trekken is mede mogelijk gemaakt door www.rosettenet.nl