Energy Stones

Energy Stones zijn geopende en geactiveerde kristallen van een hoogwaardige kwaliteit. Welke een zeer positieve invloed hebben op zowel personen als diens omgeving. Energy Stones zijn enorm krachtig en in velerlei situaties toepasbaar. Er zijn negen soorten kristallen die ieder weer hun specifieke werking hebben. (onderaan wordt kort de specifieke werking van ieder kristal omschreven.)      

Energy Stones zijn zo ontwikkeld dat ze je bij elk gewenste situatie kunnen steunen, helpen, activeren en begeleiden. Of het nu gaat om persoonlijke groei vraagstukken of woon- en werksituaties, dat is voor de Energy Stones geen probleem.

Binnen Angel Source worden de Energy Stones veelal gebruikt:
• Ter ondersteuning in je persoonlijk proces 
• Ter ondersteuning bij een woningontstoring 

Ondersteuning in je persoonlijke proces:
Naast het gebruik van Energy Stones tijdens de healing kan er ook gebruik worden gemaakt van losse kristallen. De kristallen die Angel Source gebruikt, dus ook de Energy Stones werken in op emotioneel, psychisch, spiritueel als fysiek niveau. Zij ondersteunen je in je persoonlijk proces. Door mensen gebruik te laten maken van oa. Energy Stones, zijn zij in staat om op een voor hen veilige manier belemmerende blokkades los te laten. En dat is wel zo prettig!

In de praktijk worden de kristallen om en onder de klant geplaatst. Dit kan zijn tijdens een coachsessie, visualisatie of healing. Energy Stones kunnen worden geadviseerd ter ondersteuning in het persoonlijke proces. Tenslotte stopt persoonlijke ontwikkeling niet als je eenmaal de deur van Angel Source uit stapt! 

Woningontstoring:
De Energy Stones zijn kristallen die krachtig werken ter ondersteuning aan mensen in hun huis of werkomgeving. Dit met als doel om een harmonische omgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt, tot rust komt en voldoende energie opdoet.
Naast de inzet van Energy Stones is het belangrijk om een woningconsult te laten doen.

Hierbij worden de verschillende belastingen in kaart gebracht. Er wordt een healing gedaan en er wordt een persoonlijk advies uitgebracht welke Energy Stones het beste voor je kan werken en waar je hem het beste neer kunt zetten.
Een combinatie van een woningconsult en de inzet van Energy Stones geven een fantastisch resultaat.

Buiten het feit dat de Energy Stones krachtig werken is een ander groot voordeel dat deze kristallen niet gereinigd hoeven te worden.

Bij Angel Source kun je terecht voor:
• Een persoonlijk advies: Wat doen de Energy Stones voor je? En welke Energy Stones is het meest geschikt voor jezelf en je woning. 
• Een woningconsult 
• Ondersteuning in je persoonlijk proces. (door middel van coaching en evt. ondersteuning van de Energy Stones). 
• Het aanschaffen van Energy Stones. 
• Een leuk en origineel cadeau voor je familie, vrienden, collega of als relatiegeschenk.

Je krijgt een advies betreft het soort Energy Stones. En je kunt kiezen voor een persoonlijke boodschap tegen een kleine meerwaarde.