Channelen

Wat is channelen?
Channeling is een boodschap ontvangen. Channel is het Engelse woord voor kanaal en een medium fungeert als kanaal voor subtiele energieën. Doordat ik mij openstel voor deze subtiele energieën kan ik deze boodschappen ontvangen. Als ik mij dus verbind met de bron kunnen onder andere Gidsen, Lichtmeesters, Engelen en Overledenen zich verbinden met mijn energie.

De lichtwereld zorgt tijdens het contact voor een aangename trilling, het gevoel van een lichte trance. Deze trilling is dusdanig hoog dat dit voor iedereen voelbaar is, negatieve energieën kunnen er niet bij komen. Het is voor mij, en iedereen die hierbij aanwezig is, heel belangrijk om je eerst goed te 'aarden'.
Al het licht dat je tijdens de channeling ontvangt kan je bij een goede aarding verankeren in je fysieke systeem, waardoor je deze trilling kan vasthouden. Op deze manier hoeven oude conditioneringen niet meer terug te komen. Tevens heal je bij een goede groepsaarding het collectieve bewustzijnsveld.

Ik beheers een vorm van channelen die samenvloeit met mijn eigen Hogere Zelf en met de doorgekomen boodschap. In vorige levens heb ik zeer intensieve scholingen achter de rug, om het mediumschap te verfijnen. Het doorgeven van boodschappen is een zeer ingewikkeld procédé, het is niet alleen maar openstellen van mijzelf als kanaal, het is meer dan dat. Voor het verkondigen van zuivere boodschappen is er dus ook sprake van oude kennis van mijzelf dat zich vermengd met de boodschappen vanuit de Lichtsferen. Er is dan ook eeNada[1].jpgn samenwerking op een hoger plan.

Als medium ben ik in staat om vele verschillende Engelen/lichtmeesters te channelen. Ik ben kanaal/Medium voor onder andere Maria, Seraphis Bey, Kuthumi, Sanada, Lady Nada, Metatron, Michael, Elohim en de Pleijaden. Ook werk ik veel met Gaia, natuurwezens en de 4 elementen (water, vuur, lucht en aarde).
Dit is in de huidige tijd zeer belangrijk, daar wij de hemel op aarde willen brengen.

Tijdens de channeling sta ik mijn lichaam af aan deze voor mij bekende Engelen/Lichtmeesters zodat zij de boodschap kunnen vertellen. Mijn stem kan veranderen, ik gebruik andere woorden en zelfs mijn bewegingen kunnen verschillen. Iedereen die aanwezig is wordt afgestemd en verbonden met zijn/haar eigen doelen en Godsvonk. Ook kom je hierdoor meer in je eigen kracht te staan.

Samenvattend: Een channeling helpt je sneller door bepaalde processen heen, echter daarnaast dien je altijd aan jezelf te blijven werken.
Het is een prachtig hulpmiddel. Uiteindelijk moet ik ook aan mezelf blijven werken, wil ik zuivere boodschappen blijven ontvangen.

Voor meer informatie:
Zie - agenda 
     - ervaringen