Ascension healing

healing.JPGAscensionhealingen worden gegeven op verlichtingsniveau en zijn goed in zetbaar voor verlichtingsprocessen bij een persoon, bij kristalhealingen en ook voor Moeder Aarde. Om op dit niveau te kunnen healen moet je voldoende gezuiverd hebben, voldoende spiritueel ontwikkeld zijn en voldoende Licht, kennis en ervaring hebben (net als bij een Merlin healing). Tijdens de ascensionhealing werk ik onder andere met het:
- EHL (Eternal Healing Light)
- Verschillende Lichtmeesters (en hun helende energieën)
- Galactische stralen
- Drakenkracht

Galactische stralen zijn hoge Goddelijke krachten, die ook hogere galactische delen van jezelf kunnen ophalen en aan je Persoonlijk Zelf kunnen ankeren.

Bij Ascension healingen werk ik dus met enorm hoge energieën, op hogere en diepere delen van jezelf en daardoor kan ik het binnen helpen halen van je oorspronkelijke Monade en blauwdruk.   Daarnaast kan er tijdens Ascension healingen ook met de Merlin energie gewerkt worden. Het is dus goed te combineren.      

Met Ascension healing kan je erg diepgaand werken en de uitwerkingen kunnen soms ook heftig en diep zijn. Met dit soort healingen kan je namelijk ook werken op blokkades uit het karmisch web die nog in de weg zitten, maar ook op karmaknopen die soms al heel erg oud zijn. Als de healy er aan toe is in zijn/haar ontwikkeling kunnen deze worden opgeruimd in een healing. Door de Draken Kracht kunnen diepgaande transformaties plaats vinden.

Deze healingen hebben een sterke uitwerking en dus bijzondere begeleiding nodig.
Het vergt veel ervaring om de healy te kunnen begeleiden.  
Dit is weer een andere hogere healingvorm dan bijvoorbeeld Merlin Healing.