Lichtwesen-essences

Flacon_12_neu[1].jpgWat zijn Lichtwesen essences?
 
Lichtwesen essences zijn energetische samenstellingen van natuurlijke substanties met het doel zichzelf te herkennen en zorgvuldig te leven.

Hoe is dat mogelijk?
Verstoringen van de stromende levensenergie, de fijnstoffelijke energiestroom in het lichaam en de aura, veroorzaakt rimpelingen in het leven. Dit kan zich uiten in een gevoel van onbehagen, uit je evenwicht zijn, je bezwaard voelen of een uitzichtloos gevoel hebben.

Wanneer de energiestroom weer in evenwicht gebracht wordt, voelen wij ons krachtig en helder, energieker en vol vertrouwen. Dit herken je wellicht van meditaties en energetische oefeningen zoals yoga.

Hoe gebruik je de Lichtwesen essences?

Lichtwesen essences zijn geen medicijnen en claimen dan ook niet dat ze tegen ziekten beschermen, genezen of de lichaamsstructuur en functie beïnvloeden. Lichtwesen essence vervangen geen medische of psychotherapeutische behandelingen. Zoek in geval van ziekte dan ook professioneel advies van een (natuurgeneeskundige) arts.

De drie soorten Lichtwesen essences:

De Aartsengel essence-Onderscheiden/erkennen
De Lichtwesen Aartsengel essence herinneren ons aan ons Goddelijk Zijn, de goddelijke vonk in ons. Zij lossen blokkades op en verhogen zacht de trilling van ons energiesysteem. Belastende en emotionele blokkades verdwijnen hierdoor. In deze essences werkt de kracht van Aartsengelen.

De Meesteressences-Omzetten
De Lichtwesen Meesteressences ondersteunen ons om ons ware Zijn dagelijks te leven. Zij bevatten de energie van de opgestegen meesters, die bekend zijn uit verschillende culturen. Omdat de opgestegen meesters zelf op aarde hebben geleefd, begrijpen zij onze moeilijkheden en struikelblokken. Dit is ook de reden waarom de essences op een praktisch niveau kunnen helpen in het dagelijks leven.

De Integratie essences-Integreren
De integratie essences ondersteunen het lichaam, zich aan een hogere trilling aan te passen en deze te integreren. Zij harmoniseren en stabiliseren de verbinding tussen het fijnstoffelijke en fysieke lichaam en helpen de meegenomen vaardigheden en karaktereigenschappen te manifesteren. Zij versterken de verbinding met de natuur. De kracht van de Integratie essences stamt van de Aardengelen, die verantwoordelijk zijn voor de schepping van de psychische wereld.

Zie: Trek een kaartje